Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

share
Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis
trustedshops logo header

Science Fiction Kleurwisselende Badeendjes

Bouw je eigen dynastie van eendjes met deze grappige badeendjes!

 • Badeendjes met kleurwisselend licht
 • Gebaseerd op bekende figuren uit TV en films
 • 7 varianten verkrijgbaar

Science Fiction Kleurwisselende Badeendjes

Bouw je eigen dynastie van eendjes met deze grappige badeendjes!

artikel nummer: 12889

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Product niet beschikbaar
De leverstatus van dit product is onduidelijk. Een reden kan zijn dat de producent de productie heeft gestaakt. Je kunt dit product op dit moment niet bestellen.
vanaf 9,95 € *

* incl. BTW Verzendkosten

Omschrijving: Science Fiction Kleurwisselende Badeendjes

 • Badeendjes met kleurwisselend licht
 • Gebaseerd op bekende figuren uit TV en films
 • 7 varianten verkrijgbaar

Jammer genoeg reageren de meeste spullen niet zo goed op water waar wij boekenwurmen en nerds wel van houden. Veel geluk terwijl jij je smartphone in de douche tracht te gebruiken, boeken tracht te lezen onder water, of wetenschappelijke experimenten uitvoert op een waterglijbaan. In de badkamer daarentegen kan het heel leuk en relaxing zijn om de technologie achterwege te laten en en old school te gaan. Met andere woorden: neem een badeendje!

De meeste badeendjes zijn felgekleurde modellen van normale eendjes en dus helemaal niet nerdy. Maar met deze Science Fiction Kleurwisselende Badendjes kan je nu je badkamer pimpen met karakters uit jouw favoriete TV-programma's en films. Naast het feit dat ze er onwaarschijnlijk cool uitzien, hebben de eendjes een ingebouwd LED-licht dat van kleur verandert voor nog meer sfeer.

Deze 7 funky eendjes zijn beschikbaar:

Deze mysterieuze wilde eend wil zijn naam niet onthullen... De meesten noemen hem gewoon Ducktor Who Hij kan doorheen tijd en ruimte reizen en heeft twee harten. Best wel gaaf, toch?

De boosaardige overlord Duck Veder heeft op zijn zoektocht naar macht de meeste delen van de melkweg aan zich onderworpen. Tegen hem kan je maar beter altijd vriendelijk zijn, want hij is al snel geneigd om andere eenden en zelfs mensen in een wurggreep te nemen.

De dappere Luke Vijverstapper heeft gezworen om Veder en het boosaardige Imperium te stoppen. Hij is een eersteklas piloot en daarnaast heeft hij ook nog een machtige lichtbeker.

Luke's zus, Prinses Layer is een echt eendje-doetal en grijpt maar al te graag haar tweeloop om de Vijvertroepers te tonen wie de baas is.

Eerlijk gezegd weten we niet tot welke eendensoort Kauwkwaker behoort, maar we weten wel zeker dat hij een trouwe bondgenoot is die zijn tegenstanders angst aanjaagt met zijn machtig gekwaak.

De batterijen van de eendjes zitten veilig weg achter een waterbestendig deksel, zodat je je geen zorgen hoeft te maken voor schokken of dat er kortsluiting zou ontstaan.
Technische details
 • Voeding: 3* LR44 (AG13) batterijen (bijgesloten):
 • Stroomtoevoer: batterijen gaan ongeveer 30 uur mee, dus goed voor 120 keer 15 minuten baden
 • Kenmerken: drijft, gloeit, maar piept niet ;)
 • Afmetingen: ong. 8cm x 11cm x 8cm
 • Attentie: Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.