Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

share
Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis
trustedshops logo header

Periodiek Systeem Schoenen

Geeky sneakers met het periodiek systeem van de elementen.

  • Wit textiel sneakers met opgedrukt periodiek systeem.
  • Verkrijgbaar in maat EU 37-44.
  • Design door getDigital.

Periodiek Systeem Schoenen

Geeky sneakers met het periodiek systeem van de elementen.

artikel nummer: 8441

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Product niet beschikbaar
De leverstatus van dit product is onduidelijk. Een reden kan zijn dat de producent de productie heeft gestaakt. Je kunt dit product op dit moment niet bestellen.
29,95 € *
49,95 € **

* incl. BTW Verzendkosten    ** vorige prijs

Omschrijving: Periodiek Systeem Schoenen

  • Wit textiel sneakers met opgedrukt periodiek systeem.
  • Verkrijgbaar in maat EU 37-44.
  • Design door getDigital.

Schoenen moeten soms interessanter worden, niet? En je kunt niet meer geeky (op een goede manier!) en interessanter gaan dan deze schoenen... Die dagen om jouw schoenen te decoreren met een viltstift om hun een sullige glans of extra kleur en vormgeving te geven zijn over. Zoals je weet, bieden wij tal van mooie t-shirts en nu bieden wij ook Geek schoenen :). Neem eens een kijkje op onze (Duitse) blog om meer te leren over de geschiedenis van Geek schoenen.

De periodieke tabel schoenen hebben een klassiek sneaker design: de enige met een brede witte rand, rubberen top, hoogwaardig materiaal en 8 lussen voor de veters. Ze kunnen worden gecombineerd met zowat alles en passen meisjes net zo goed als jongens. De periodieke tabel van de elementen wordt afgedrukt (in het Engels) rond de hiel en voet.*

* Disclaimer: wij maken geen aanspraak op de geschiktheid van deze schoenen in scheikunde examens ;)! Maar... misschien ze gewoon eens proberen en laat het ons weten?!

Naast het periodiek symbool en naam, zie je ook het atoomnummer en atomair gewicht (dus misschien helemaal niet dragen bij scheikunde examens!). De klep geeft de titel en de uitleg van het systeem. Voor vorm en voor een fraai design, is het systeem een beetje weggeknipt aan de randen. Dus terwijl ze misschien niet helemaal betrouwbaar zijn voor examens, kan je altijd op hen rekenen als zeer creatief en coole geek schoenen!

Zoals kenners van sneakers, weet je dat ze het hele jaar door gedragen kunnen worden, in theorie zelfs bij sneeuwstormen!

Als extra bonus als je graag lege schoendozen gebruikt om je spullen in te zetten, zoals kabels en dergelijke, worden die periodieke systeem schoenen geleverd in een mooie doos en design. De doos zorgt ook voor goede cadeauverpakking.

Beschikbare maten: 37 t/m 44.


Dit model met het periodieke systeem is voor de Walter Whites onder ons, terwijl wij voor de speelse ook deze hebben Blocks Shoes.

Technische details
  • Materiaal: Natuurlijk en synthetisch textiel