Doorgaan naar inhoud

OA_Plantarium Super

€26,95 EUR
inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten
  • In deze speciale gel kunnen planten groeien.
  • De gel is doorzichtig, zodat je ook de wortels kunt zien.
De leveringssituatie voor dit product is onduidelijk. De reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn dat de fabrikant de productie heeft stopgezet. Je kunt het daarom niet bestellen.
Toon al onze producten

Technische beschrijving OA_Plantarium Super

Op dit punt willen we graag het wijdverbreide vooroordeel opruimen dat geeks niet van planten houden. Het probleem dat geeks met planten hebben, is eerder dat ze constante verzorging nodig hebben, wat tijdens geconcentreerd programmeren wel eens vergeten kan worden. Op dit punt komt het Plantarium in het spel:

Het Plantarium bestaat uit een plexiglazen behuizing die gevuld is met een speciale gel. Deze gel levert alle voedingsstoffen die een plant nodig heeft - zelfs water geven is niet meer nodig. Bovendien is de gel ook nog doorzichtig, zodat je de planten niet alleen boven de grond kunt observeren. De natuurlijke onderzoeksdrang van een geek kan dus moeiteloos bevredigd worden, want je kunt nu de groei van de wortels van de planten observeren.

Het Plantarium wordt geleverd met drie verschillende zaden (peterselie, tuinkers en tijm) die je alleen maar op de gel hoeft te strooien. Als de planten te groot zijn geworden voor de behuizing, kun je het deksel verwijderen en de gel vervangen door de meegeleverde aarde of de plant in een normale bloempot overzetten.

Onze versie - het Plantarium Super - heeft een extra grote behuizing.
Als de gel op is, hoef je trouwens geen nieuw Plantarium te kopen - je kunt het in plaats daarvan gewoon opnieuw vullen met de navulgel. Het navulset biedt alles voor een eenmalige vulling van je Plantarium.

Technische info
Afmetingen: 17,5 x 13,5 x 3,5 cm:
Ontdek meer nerdy producten van ons: