Doorgaan naar inhoud

Houten snijplank Cook You Must

€14,95 EUR
inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten
  • Houten snijplank met een sciencefiction-motief
  • Toont een kleine Jedi-meester met lepel en pan
De leveringssituatie voor dit product is onduidelijk. De reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn dat de fabrikant de productie heeft stopgezet. Je kunt het daarom niet bestellen.
Toon al onze producten

Technische beschrijving Houten snijplank Cook You Must

Zo'n lichtzwaard is natuurlijk best handig: je kunt er droids mee in stukken hakken, deuren openen, blasterkogels afweren en er verdomd cool uitzien. Maar in sommige situaties moet je de lichtmachete even opzij leggen en grijpen naar iets minder krachtig snijgereedschap. Bijvoorbeeld in de keuken. Want je wilt alleen de koolkop doorsnijden - en niet direct de keukentafel.

De "Cook You Must"-houten snijplank toont een bekende Jedi-meester die dit heeft ingezien en inmiddels is overgestapt op een pollepel en koekenpan. De uitdrukking "Cook you must" herinnert eraan dat aanstaande Jedi's ook in de keuken vaardig moeten zijn. Blijkbaar is correcte grammatica echter niet zo belangrijk...

Technische info
Afmetingen: 30 x 2 x 20 cm
Materiaal: Acaciahout
Verzorging en onderhoud: Voor het eerste gebruik en met regelmatige tussenpozen inwrijven met olie die geschikt is voor contact met voedsel. Alleen met de hand wassen.
Ontdek meer nerdy producten van ons: