Doorgaan naar inhoud

Fundgrubenbox

€4,95 EUR
inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten
  • Een tot drie verrassingsproducten uit retourzendingen, monsters, etc.
  • De artikelen hebben samen een waarde tussen 15 en 25 EUR
De leveringssituatie voor dit product is onduidelijk. De reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn dat de fabrikant de productie heeft stopgezet. Je kunt het daarom niet bestellen.
Toon al onze producten

Technische beschrijving Fundgrubenbox

Het komt steeds weer voor dat we artikelen bij ons hebben die eigenlijk nog in een super staat zijn, maar om verschillende redenen niet normaal in de winkel verkocht kunnen worden. Dit zijn bijvoorbeeld productmonsters uit de inkoop die slechts één keer zijn uitgepakt en gefotografeerd, of DHL-retouren waarbij de verpakking beschadigd is, maar het artikel er nog steeds geweldig uitziet. Ook retourzendingen van klanten die zich hebben gestoord aan kleine krassen, drukplekken, vingerafdrukken, stof of kleurfouten behoren hierbij. En natuurlijk zijn er ook altijd kleine restvoorraden uit ons magazijn, die over zijn van marketingacties, lootboxen of andere evenementen en niet meer in de online winkel passen.

Om te voorkomen dat deze ons magazijn en de kantoren volstellen, kun je deze artikelen nu voor een absolute koopjesprijs bemachtigen: In deze fundgrubenbox vind je één tot drie verrassingsartikelen met een totale waarde van minimaal 15 tot 25 euro. Je bespaart dus echt! Alle artikelen zijn nerdproducten die bij ons in de winkel waren, zijn of zouden kunnen zijn!

De bestelhoeveelheid is beperkt tot 1 stuk per bestelling.

Ontdek meer nerdy producten van ons: