Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis

Keyboard 4 Ultimate

Deze hoogwaardige mechanische toetsenbord is blanco en zowel met bruine als met blauwe Cherry MX Switches verkrijgbaar.

  • Uiterst hoogwaardig toetsenbord met N-Key-Rollover en mechanische vergulde contacten
  • Eigentijds aluminium en gematteerd kunststof zorgen voor een hoogwaardige uitstraling.

Keyboard 4 Ultimate

Deze hoogwaardige mechanische toetsenbord is blanco en zowel met bruine als met blauwe Cherry MX Switches verkrijgbaar.

artikel nummer: 11368

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Wanneer komt het aan?
  • op voorraad

* incl. 19%% BTW Verzendkosten

Omschrijving: Keyboard 4 Ultimate

  • Uiterst hoogwaardig toetsenbord met N-Key-Rollover en mechanische vergulde contacten
  • Eigentijds aluminium en gematteerd kunststof zorgen voor een hoogwaardige uitstraling.

Wie veel achter de computer zit weet hoe belangrijk het is je werkplek en gamezone optimaal in te richten. Daar hoort ook een goed toetsenbord bij. Zoals de Keyboard 4, die speciaal ontwikkeld is voor diegenen die veel waarde hechten aan afwerking en comfort.

Als uitbreiding van de bekende en succesvolle serie Model S is de Keyboard 4 qua design en functionaliteit verbeterd. Het succes model is uitgebreid met passende multimedia- toetsen, eigentijds aluminium design en 2 USB 3.0 poorten.

De Keyboard 4 is verkrijgbaar in verschillende modellen en als je het leuker vindt ook in de bedrukte Professional-Variant. Het allerbelangrijkste verschil tussen de modellen zit echter onzichtbaar verwerkt in de toetsen want daar bepalen de bekende Cherry MX Switches hoe de toetsen aanvoelen bij het typen en of ze bijv. veel of weinig geluid maken:

Clicky met Cherry MX Blue Switches: tactiele (voelbare) terugslag, hoorbare aanslagen: een absolute droom voor iedereen die veel typt; gamers moeten vanwege het grote verschil even oefenen maar willen daarna niets meer anders :)

Soft Clicky met Cherry MX Brown Switches: tactiele (voelbare) terugslag, zonder geluid: de perfecte middenweg voor zowel schrijvers als gamers en ideaal op kantoor voor als je je collega`s niet wil storen.

Het maakt niet uit voor welke Switch je kiest, je nieuwe Keyboard is een goede keuze met hoogwaardige mechanische toetsen die vanwege de vergulde contacten voor een onbeschrijfelijk goed vingergevoel zorgen. Onvermoeid typen en gamen is met de Cherry-Switches de gewoonste zaak van de wereld.

De Ultimate-Variant, waarbij bijna alle toetsen volledig zwart zijn, is in ieder geval het perfecte Gadget om verbluffende blikken van je vrienden te krijgen. Alleen de multimedia-toetsen en de standby-toets zijn met symbolen bedrukt. En mocht je nog niet blind kunnen typen: je hersenen wennen snel aan het feit dat de toetsen niet bedrukt zijn en weten daardoor al snel waar de juiste letters zich bevinden. Je leert op deze manier het blind typen min of meer even tussendoor.

Multimedia-toetsen
De Ultimate Keyboards zijn niet alleen onbedrukt maar ook voorzien van praktische multimediatoetsen geschikt voor het besturen van muziek en hebben de mogelijkheid voor een alternatieve functietoets voor het activeren van de standby-modus. Een grote regelknop maakt het mogelijk het geluid snel en precies in te stellen.

Magnetische steunlijst
Een rode magnetische steunlijst i.p.v. de gebruikelijke plastic steun zorgt ervoor dat je toetsenbord in een comfortabele en stabiel hoek van 4° graden staat.

Trilvrije behuizing
De verbeterde behuizing en de magnetische steunlijst zorgen voor een trilvrij typgevoel.

N-Key Rollover
Het toetsenbord kan met USB-aansluiting tot 6 verschillende tegelijkertijd ingedrukte toetsen herkennen. Vooral bij het gamen heeft de N-Key Rollover grote voordelen: tegelijkertijd Shift en W om te sprinten, met R je wapen herladen terwijl je met het numerieke gedeelte je virtuele team aanstuurt en met M je kaart oproept: dit alles kun je gelijktijdig en zonder vertraging doen. Maar ook het maken van je huiswerk of het invullen van je belastingaangifte zorgt ervoor dat je er (bijna^^ ) plezier in krijgt. .

USB 3.0 Hub
2 USB-poorten in een 5GB/s Hub zorgen voor een snelle overdracht van je bestanden .

Verschillende lay-outs.
Met een EU lay-out of een US lay-out.

EU: 105 toetsen zonder opdruk in EU lay-out.
US: 104 toetsen in zonder opdruk US lay-out. >

Extra informatie:
Het toetsenbord wordt via USB aangesloten en heeft een 2 m lange kabel. De behuizing bestaat uit hoogwaardig aluminium en zwart kunststof met zwarte toetsen en heeft een eigentijdse uitstraling. Het toetsenbord werkt op elk modern besturingssysteem (bijv. Windows, Linux und Mac OS X). Alle uitvoeringen hebben twee Windows-toetsen in geheel eigen design.

Technische details
  • Afmetingen: 45.72 x 17.27 x 2.03 cm
  • Stroomvoorziening: 1 USB-aansluiting noodzakelijk, via USB
  • Kabellengte: 2 m