Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis

Das Keyboard 4 Professional

Mechanisch toetsenbord met vergulde contacten, Cherry MX Switches, USB 3.0 Hub, aluminium design en separate multi-media toetsen.

  • Uiterst hoogwaardig toetsenbord met N-Key-Rollover en mechanische vergulde contacten
  • Eigentijds aluminium en gematteerd kunststof zorgen voor een hoogwaardige uitstraling.

Das Keyboard 4 Professional

Mechanisch toetsenbord met vergulde contacten, Cherry MX Switches, USB 3.0 Hub, aluminium design en separate multi-media toetsen.

artikel nummer: 11359

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Wanneer komt het aan?

* incl. BTW Verzendkosten

Omschrijving: Das Keyboard 4 Professional

  • Uiterst hoogwaardig toetsenbord met N-Key-Rollover en mechanische vergulde contacten
  • Eigentijds aluminium en gematteerd kunststof zorgen voor een hoogwaardige uitstraling.

Wie veel achter de computer zit weet hoe belangrijk het is je werkplek en je gamezone optimaal in te richten. Daar hoort ook een goed toetsenbord bij. Zoals de Keyboard 4, die speciaal ontwikkeld is voor diegenen die veel waarde hechten aan afwerking en comfort.

Als uitbreiding van de bekende en succesvolle serie Model S is de Keyboard 4 qua design en functionaliteit verbeterd. Het succes model is uitgebreid met passende multimedia- toetsen, eigentijds aluminium design en 2 USB 3.0 poorten.

De Keyboard 4 is verkrijgbaar in verschillende modellen, en als je het leuker vindt ook in de niet bedrukte Ultimate-variant. Het allerbelangrijkste verschil tussen de modellen zit echter onzichtbaar verwerkt in de toetsen want daar bepalen de bekende Cherry MX Switches hoe de toetsen aanvoelen bij het typen en of ze bijv. veel of weinig geluid maken:

Clicky met Cherry MX Blue Switches: tactiele (voelbare) terugslag, hoorbare aanslagen: een absolute droom voor iedereen die veel typt; gamers moeten vanwege het grote verschil even oefenen maar willen daarna niets anders meer. :)

Soft Clicky met Cherry MX Brown Switches: tactiele (voelbare) terugslag, zonder geluid: de perfecte middenweg voor zowel schrijvers als gamers en ideaal op kantoor voor als je je collega`s niet wil storen.

Het maakt niet uit voor welke Switch je kiest, de Keyboard 4 is een goede keuze met de hoogwaardige mechanische toetsen die vanwege de vergulde contacten voor een onbeschrijfelijk goed vingergevoel zorgen. Onvermoeid typen en gamen is met de Cherry-Switches de gewoonste zaak van de wereld.

Multimedia- toetsen
De professionele Keyboards zijn niet alleen bedrukt maar ook voorzien van praktische multimedia-toetsen geschikt voor het besturen van muziek en een stand-by toets. Een grote regelknop maakt het mogelijk het geluid snel en precies in te stellen.

Magnetische steunlijst
Een rode magnetische steunlijst i.p.v. de gebruikelijke plastic steun zorgt ervoor dat je toetsenbord in een comfortabele en stabiel hoek van 4° graden staat.

Trilvrije behuizing
De verbeterde behuizing en de magnetische steunlijst zorgen voor een trilvrij typgevoel.

N-Key Rollover
Het toetsenbord kan, aangesloten via USB, tot 6 verschillende en tegelijkertijd ingedrukte toetsen herkennen. Vooral bij het gamen heeft de N-Key Rollover grote voordelen: tegelijkertijd Shift en W om te sprinten, met R je wapen herladen terwijl je met het numerieke gedeelte je virtuele team aanstuurt en met M je kaart oproept: dit alles kun je gelijktijdig en zonder vertraging doen. Maar ook het maken van je huiswerk of het invullen van je belastingaangifte zorgt ervoor dat je er (bijna^^ ) plezier in krijgt.

Laser-gegraveerde toetsen
De laser-gegraveerde letters en tekens voorkomt vervaging en hierdoor heb je lang plezier van je toetsenbord.

USB 3.0 Hub
2 USB-poorten in een 5GB/s Hub zorgen voor een snelle overdracht van je bestanden

Verschillende Layouts
De Keyboard 4 is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen, EU, UK, Skandinavisch en USA. Alle uitvoeringen hebben daarbij nog eens 5 multimedia-toetsen.

DE: 105 toetsen met opdruk in QWERTZ lay-out
UK: 105 toetsen met opdruk in UK lay-out
Skandinavië: 105 toetsen met opdruk QWERTY lay-out en de speciale skandinavische letters
US: 104 toetsen met opdruk in QWERTY lay-out

Extra informatie:
Het toetsenbord wordt via USB aangesloten en heeft een 2 m lange kabel. De behuizing bestaat uit hoogwaardig aluminium en zwart kunststof met zwarte toetsen en heeft een eigentijdse uitstraling. Het toetsenbord werkt op elk modern besturingssysteem (bijv. Windows, Linux und Mac OS X).

Technische details
  • Afmetingen: 45.72 x 17.27 x 2.03 cm
  • Kabellengte: 2 m
  • Stroomvoorziening: 1 USB-aansluiting noodzakelijk, via USB