Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Versand in unter 24hEinen Monat gratis Rücksendung

Code Keyboard V2B TKL

Dit mechanisch toetsenbord richt zich op de essentiële dingen en zorgt voor een schoon design en functionaliteit. Model zonder numpad.
 • Mechanisch toetsenbord in een eenvoudige tijdloos design
 • verkrijgbaar als UK, of de layout met kers MX duidelijke schakelaars en US layout met bruin switches
 • DIP-schakelaars om layout te veranderen
 • Verlichte toetsen
 • Model zonder numpad

Code Keyboard V2B TKL

Dit mechanisch toetsenbord richt zich op de essentiële dingen en zorgt voor een schoon design en functionaliteit. Model zonder numpad.

artikel nummer: 12184

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Product niet beschikbaar
De leverstatus van dit product is onduidelijk. Een reden kan zijn dat de producent de productie heeft gestaakt. Je kunt dit product op dit moment niet bestellen.
224,95 € *

* incl. 19%% BTW Verzendkosten

Omschrijving

 • Mechanisch toetsenbord in een eenvoudige tijdloos design
 • verkrijgbaar als UK, of de layout met kers MX duidelijke schakelaars en US layout met bruin switches
 • DIP-schakelaars om layout te veranderen
 • Verlichte toetsen
 • Model zonder numpad

Als dit de formule-1 race was, dan zou dit toetsenbord meerdere titels winnen! Het zit simpelweg boordevol geavanceerde technologie allemaal gebundeld in een vorm die veel functies biedt op gebruiksvriendelijke manieren.

Het Code Keyboard Is een toetsenbord gemaakt voor diegenen die houden van zowel een gestroomlijnde vorm in dit geval zonder numpad - en op hoog niveau functioneren. Oh ja, dit mechanisch toetsenbord zit vol leuks binnenin! De ontwikkelaars hebben zich gericht op hoogwaardige productie en functionaliteit, die is waarom zij CHERRY MX SWITCHES gebruiken.

De zeldzame CHERRY MX CLEAR Switches zijn extra speciaal, aangezien ze het tactiele schakelpunt hebben maar stil zijn. Dus jij hebt een geweldige gevoel bij het typen en niemand klaagt over het lawaai. Het codeklavier TKL met duidelijke schakelaars is verkrijgbaar in deze versies: DU, VS, VK!.

Voor plaatsen waar je collega's en huisgenoten niet gek wilt maken met lawaai zijn de
CHERRY MX BRUIN schakelaars het hebbeding. Ze hebben een tactiel schakelpunt, maar zijn een pak stiller. Zij komen met de Amerikaanse versie van het codeklavier V2B TKL.

De sleutels zijn verlicht, zodat je ze gemakkelijk kunt gebruiken in omgevingen met weinig licht. Natuurlijk, kan het licht ook uitgeschakeld worden. Er zijn ook subtiele LED lichten om aan te geven wanneer caps lock of scroll worden geactiveerd - en zonder jou te verblinden! En verlicht of niet, het toetsenbord ziet er netjes als de letters in het mooie
Helvetica staan. (Standaard niet verlicht. Zet aan met FN F11. Om deze functie in te schakelen schakel 6 onderaan aan.)

De DIP-schakelaars aan de onderzijde laten je toe de layout wijzigen, kies tussen QWERTY, Dvorak en Colemak, en wijzig de instelling voor Mac. Je kunt sommige toetsen ook hier wijzigen als je wilt; het is bijvoorbeeld mogelijk om caps lock in Ctrl te veranderen.

Een goed doordacht detail is de verwisselbare USB-kabel, zodat je de PC niet hoeft te ontkoppelen van het toetsenbord - trekt het simpelweg uit het toetsenbord zelf. Wijzig de kabelroutes in kanalen onderaan, waarmee je kabelspaghetti voorkomt.

De 6-key USB rollover laat je toe om 6 toetsen in te drukken op hetzelfde moment als deze wordt gevoed via USB. De PS/2 N-Key rollover maakt het mogelijk om oneindig toetsen in te drukken.

De multimediatoetsen zijn verborgen in de navigatiecluster en worden aangestuurd via de FN-toets. De symbolen vind je op de voorkant van elke toets.

En dat is niet alles! Aan vrijwel alles waar aan gedacht kan worden om deze baby perfect te maken is ook aan gedacht. Lange levensduur? Zeker. En hij heeft een achterplaat gemaakt van staal om dit te helpen verzekeren. Haar uiterlijk behouden? Tuurlijk: het gestructureerde oppervlak probleem sluit vingerafdrukken of haarfijne krassen uit. Op zijn plaats blijven? Natuurlijk: de grote rubberen voetjes voorkomen wegglijden.

Het Code Keyboard is perfect voor programmeurs natuurlijk. We weten zeker dat je de hint hebt op Charles Petzold's
Code. ;) Daarnaast is hij geschikt voor iedereen die werkt of veel gamed op de computer en die op zoek is naar eenduurzaam, hoogwaardig, ultra-bruikbaar toetsenbord met een tijdloos design.

Lees meer op de producent.
Daarnaast bieden wij het Code Keyboard
!met numpad!.

Technische details
 • Inbegrepen: toetsenbord, keycap trekker, gebruikershandleiding, USB-adapter voor toetsenbord en USB kabel
 • Voeding: via USB of PS2
 • Kabellengte: ca. 175 cm
 • Afmetingen: ca. 36,5 x 14,5 cm
 • Gewicht: ong. 960 g