Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis

3Doodler apparaat

De accessoires voor de 3Doodler opent nieuwe mogelijkheden met driedimensionaal schetsen.

  • Accessoires voor de 3Doodler 2.0 of 3Doodler Create
  • Vergemakkelijkt intensief doodlen

3Doodler apparaat

De accessoires voor de 3Doodler opent nieuwe mogelijkheden met driedimensionaal schetsen.

artikel nummer: 11939

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Wanneer komt het aan?
  • op voorraad

* incl. BTW Verzendkosten    ** vorige prijs

Omschrijving: 3Doodler apparaat

  • Accessoires voor de 3Doodler 2.0 of 3Doodler Create
  • Vergemakkelijkt intensief doodlen

Misschien heb je al enige ervaring hebt met de 3Doodler 2.0 of de 3Doodler 3.0 Create? Dit apparaat helpt je meer flexibel te werken zodat al jouw 3D-projecten kunnen uitkomen.

De !!!pedaal! geeft je meer bewegingsruimte. De 2 knoppen nemen de functie over van de knoppen op de 3Doodler. Op deze manier kan je de afdruksnelheid met je voet regelen. De pedaal geeft je meer vrijheid om te bewegen ? altijd nuttig voor het printen van ingewikkelde vormen. Het is ook ontspannend voor je vingers, dus dat betekent dat je zelfs langer kunt doodlen ;). De kabel is 120 cm lang, meer dan genoeg om comfortabel te kunnen werken op een reguliere hoogtetafel.

Nu je gewend bent aan uw 3Doodler, kan je misschien meer en meer ingewikkelde vormen proberen. En natuurlijk wil je precies te werk gaan. Een eenvoudige en handige tool voor het !!!DoodlePad!.

Als je platte vormen wilt doodlen, zoals de stukken voor een vliegtuig, hoef je niet plakkerig te werken of met warmtegevoelig papier (of het kostbare hout van de familie-eettafel ruïneren) - druk ze gewoon rechtstreeks af op het DoodlePad. Het pad is flexibel en kan een beetje verbogen worden, dus zelfs filigreinwerk kan vrijgemaakt worden zonder schade.

Het pad heeft een gedrukt centimeterraster en je vindt lijnen voor 10°, 20°, 45° en 60°. Alles wat je nodig hebt voor exact afgemeten 3D meesterwerken. Daarnaast kan je patronen onder de transparante beschermlaag plaatsen en ze onmiddellijk traceren.

Creëer je eigen projecten of laat je inspireren door de vele ideeën van de Doodler Gemeenschap. Hier vind je tal van patronen om te downloaden.

Voor grotere projecten ben je beperkt te werken in de buurt van een stopcontact, maar met de 3Doodler JetPack kan je overal doodlen, dankzij de kleine batterij die gedurende 2-3 uren voor stroom zorgt. Het exacte tijdstip is afhankelijk van het gebruikte plastic: als je voor PLA kiest duurt de energie ongeveer 3 uur, met ABS ongeveer 2 uren (omdat ABS een hogere temperatuur vereist).

Het opladen van de batterij duurt ongeveer 3 uur. Eenvoudig aan te sluiten op je computer met de meegeleverde USB-kabel. De kabel die de JetPack verbindt met de 3Doodler is ongeveer 140 cm lang en beperkt de bewegingsvrijheid niet. Bevestig de batterij aan je riem of zak met de clip. Druk op de knop aan de bovenkant om het laadniveau te zien en je weet altijd hoeveel tijd je hebt om te doodlen.

Voel je vrij met je 3Doodler!

OPGELET!: Dit apparaat is geschikt voor de 3Doodler 2.0 of 3.0 Create en is niet compatibel met de oude versie van 3Doodler.

Technische details
  • Afmetingen: Pedaal: ong. 12cm x 4cm x 2cm, Doodle Pad: ong. 22cm x 30cm x 0.02cm, Boek: 26 x 21,5 x 1,5 cm
  • Details van de JetPack: Inhoud: Jetpack, clip, USB-kabel en handleiding; Kabellengte: ong. 140 cm (Jetpack) en ong. 25 cm (USB-kabel); Verbinding: Micro USB; Capaciteit: 4400 mAh.
  • Dit item is een accessoire voor de volgende items: