Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

share
Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis
trustedshops logo header

3Doodler 3.0 Create

De nieuwste versie van de 3D-Printende Pen voor driedimensionaal tekenen.

  • 3D printer werkt als een tekenpen voor drie-dimensionaal schetsen met de vrije hand. Nieuwste model met vele verbeteringen. Print nu nog stiller en vloeiender. Ergonomische en intuïtieve besturing.

3Doodler 3.0 Create

De nieuwste versie van de 3D-Printende Pen voor driedimensionaal tekenen.

artikel nummer: 14181

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Product niet beschikbaar
De leverstatus van dit product is onduidelijk. Een reden kan zijn dat de producent de productie heeft gestaakt. Je kunt dit product op dit moment niet bestellen.
vanaf 89,95 € *

* incl. BTW Verzendkosten

Omschrijving: 3Doodler 3.0 Create

  • 3D printer werkt als een tekenpen voor drie-dimensionaal schetsen met de vrije hand. Nieuwste model met vele verbeteringen. Print nu nog stiller en vloeiender. Ergonomische en intuïtieve besturing.

De 3Doodler 3.0 Create is de nieuwste ontwikkeling van de populaire 3Doodler. Met deze 3D-Printende Pen kan je drie-dimensionale tekeningen maken waar je maar wil! Al wat je nodig hebt is een dosis creativiteit en een vaste hand ;)

In vergelijking met zijn voorganger, biedt de 3Doodler 3.0 Create verschillende grote verbeteringen. Hier enkele van de voornaamste:

-Vereenvoudigde en intuïtieve besturing. Klik voor continue stroom. Klik eenmaal om te stoppen. Dubbelklik om in omgekeerde richting te gaan.

-Honderden veranderingen aan het aandrijfsysteem. Het nieuwe binnendesign en aandrijfsysteem verminderen frictie, controleren de temperatuur en verbeteren de stabiliteit.

-Nieuw ontwerp van doorzichtige beschermende hoes. Eenvoudig om de aanvoer van plastic te zien en in een handomdraai te verwijderen. Versterkt uiteinde van de pen. Sterker, eenvoudiger te verwijderen en verwisselbaar met andere tuiten.

-Nieuwe sfeervolle lichtstrip. Check eenvoudig de status van je pen. Bovendien ziet het er geweldig uit!

Deze nieuwe en verbeterde 3Doodler is krachtiger dan ooit en laat jou toe om je ware creativiteit los te laten. Op je plaats, klaar, doodle!

Net als zijn voorgangers print de 3Doodler 3.0 Create verhit kunststof dat beschikbaar is in 3 types, die elk unieke eigenschappen aanbieden:

- ABS (Acrylonitril-Butadien-Styrol-Copolymerisaat) is goed om in de lucht te tekenen, omdat het materiaal zacht en flexibel is. Het kan ook gebruikt worden om op papier te kladden. ABS is niet transparant.

PLA (Polylactide) is harder en kan dus gebruikt worden voor lange lijnen zonder ondersteuning. Het kan gebruikt worden om op metaal of glas te trekken. PLA is transparant.

- Flexy (thermoplastisch polyurethaan) is minder breekbaar en kan als rubber worden gebogen. Het zal altijd terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm.

Door deze verschillende eigenschappen moet de Doodler op verschillende temperaturen werken. Je kunt de huidige temperatuur van de pen controleren door naar de LED-indicator te kijken met de nieuwe! ambient-lichtbar! vanuit alle hoeken.

Bij elke 3Doodler 3.0 krijg je 2 pakjes met verschillende plastics, telkens 10 verschillende kleuren, maar de plastics verschillen naargelang het type. Dus het is mogelijk dat je 2 pakjes ABS krijgt, een pak ABS en een pak PLA of zelfs 1 pak met ABS/PLA en 1 pak Flexy. Natuurlijk kan je in onze shop ook navulpakken van jouw gewenste materiaal en kleur bestellen. Hier kan je ABS, PLA en Flexy vinden.

Naast jouw 3Doodler 3.0 Create en de pakjes plastic, kan je ook een breed gamma aan toebehoren voor jouw pen bestellen: een stroomadapter met een kabel van 2m, een schroevendraaier om de temperatuur nauwkeurig aan te passen, een speciaal hulpstuk voor het verwijderen van de tuit, een handboek in meerdere talen met een snelstart-gids, en een instrument om te deblokkeren vervolledigen de set. Met al deze hulpstukken ben je klaar om elke situatie het hoofd te bieden... tenminste, elke situatie waarin je een 3D-Printer Pen kan gebruiken natuurlijk! Maar dat is in zowat elke denkbare situatie ;)

Here kan je allerlei bijkomende 3D-droedel materiaal vinden, waaronder een boek met een allesomvattende inleiding tot de wereld van deze fascinerende kunstvorm. Verder biedt de 3Doodler-Website veel voorbeelden van interessante projecten en ook video's gericht op beginners. Na een korte trainingsperiode zal 3D-droedelen voor jou een tweede natuur worden!

Trouwens, zorg ervoor dat je jouw ideeën en projecten met ons deelt! :)

Technische details
  • Inhoud: 3Doodler 3.0 Create, 50 stukken plastic, gids, stroomstekker, hulpstukken
  • Aanbevolen leeftijd: 14+, geen speelgoed, kan hoge temperaturen halen
  • Afmetingen: ong. 16cm x 2cm x 2cm
  • Stroomvoorziening: via netadapter (bijgesloten)
  • Lengte van de kabel: ong. 1.8m
  • Stroomuitvoer: 6W
  • Ingangsspanning: 5V