Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis

2D-bril

Met deze bril kan je zonder hoofdpijn 3D films bekijken.

  • Met deze bril kan je 3D films zonder vervelende bijwerkingen bekijken.

2D-bril

Met deze bril kan je zonder hoofdpijn 3D films bekijken.

artikel nummer: 7015

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Wanneer komt het aan?
12,95 € *
  • op voorraad

* incl. BTW Verzendkosten

Omschrijving: 2D-bril

  • Met deze bril kan je 3D films zonder vervelende bijwerkingen bekijken.

Hoewel ongeveer 10% van alle mensen met hoofdpijn en misselijkheid op een 3D film reageren zitten de bioscopen altijd vol bij deze films. Sommige actie of sciencefiction films worden niet eens meer in 2D vertoond. De 3D-hype is alleen leuk voor de mensen die hier volop van kunnen genieten. Anderen kunnen beter thuis blijven of alleen gewapend met aspirine en spuugzakjes de film doorstaan. Je kan natuurlijk ook tijdens de film je ogen dicht doen maar of dat nou echt leuk is...

De vrouw van de uitvinder van de 2D-bril verging het ook zo en omdat hij haar niet altijd alleen thuis wou laten ontwikkelde hij een prototype. Zijn vrouw was er erg blij mee en hij was weer gelukkig omdat ze weer gezellig samen naar de film konden gaan :) Het simpele maar geniale idee van de 2D bril is vandaag de dag een regelrechte verkoophit geworden.

Hoe functioneert de tweedimensionale bril?

  • Bij een 3D film worden twee verschillende beelden op het filmdoek geprojecteerd (daarom zien ze er ook zo verzwommen uit).
  • Bij de glazen van een 3D bril blokkeert het ene glas het ene beeld en het andere glas het andere beeld. Je ziet dus eigenlijk twee verschillende beelden tegelijkertijd. Dat is geen probleem voor je hersenen
  • Maar nu komt het: De 2D bril blokkeert met beide glazen één van de beelden zodat beide ogen weer hetzelfde zien.
De 2D bril is ondanks het lichte gewicht van hoogwaardige kwaliteit en met 99,9 % polarisatie zorgt hij voor een kristalheldere blik. Ook brildragenden kunnen van deze 2D bril gebruik maken: je kan de 2D bril eenvoudig over jouw gewone bril plaatsen.

Met de 2D bril kan je eindelijk weer naar een 3D film in de bioscoop gaan zonder last hebben van allerlei vervelende bijwerkingen :) Of je dan ook een 2D-prijs voor de film betaalt blijft natuurlijk de vraag, je kan altijd proberen te onderhandelen ;)

Technische details
  • Materiaal: kunststof, glazen met 99,9% polarisatie
  • Gewicht: 24 gr
  • Afmetingen: brilpoten: 165 mm, breedte: 155 mm, glas diagonaal: 50 mm
  • Functie: verandert 3D film in 2D (met uitzondering van IMAX bioscopen en sommige thuisbioscopen)