Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis

Sharknado T-Shirt

Heb je 86 minuten pure horror overleefd? Laat het met dit t-shirt zien.

Sharknado T-Shirt

Heb je 86 minuten pure horror overleefd? Laat het met dit t-shirt zien.

artikel nummer: 12058

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
  • X: xx cm
  • Y: xx cm
Wanneer komt het aan?
vanaf 19,95 € *
  • op voorraad

* incl. BTW Verzendkosten

Omschrijving: Sharknado T-Shirt

Tara Reid?. de legendarische actrice! Ok, ze was nog niet zo slecht in The Big Lebowski... Maar niemand had het verwacht dat het nieuwe dieptepunt Sharknado was.

Voor diegenen die van geluk kunnen spreken dat ze dit nooit hebben moeten zien, er ? ?klassiek?, en zoals je uit de titel kan afleiden, gaat de film over een tornado vol met haaien!

De haaien, op hun beurt, hebben geen probleem met hun nieuwe ecologische niche: zij zijn meer in verslinden dan ooit tevoren! En dat opent nieuwe mogelijkheden omdat mensen niet enkel gebeten worden, maar volledig worden verslind.

Maak je geen zorgen! In deze filmklassieker, kunnen de verslonden haaienlunches natuurlijk weer bevrijd worden met een kettingzaag;).

Zoals in bijna elke Amerikaanse film, zijn het de Russen die de schuld krijgen (gek genoeg niet Tara Reid, die de ster was van het vervolg met de epische titel Sharknado 2: The Second One).

Als je Sharknado ooit gezien hebt, misschien toevallig of wellicht door je masoschistische zoektocht voor pulpfictie, en bovendien het slechte plot, alle slechte effecten, en natuurlijk Tara Reid overleefd zou hebben, dan zou je dit t-shirt met trots dragen.

In vergelijking met de film is deze haai bijna levensecht! (wees voorzichtig want hij zou altijd uit je t-shirt kunnen springen, whoa!)

Neem alvast een kettingzaag bij de hand?

Maat / Kleur