Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis

Prijzen voor wederverkoop

Bent je geïnteresseerd in het verkopen van onze producten? Wij verkopen graag aan wederverkopers en hebben een speciale prijs daarvoor. Als wederverkoper kun je de speciale prijzen online bekijken en gemakkelijk bestellingen plaatsen in onze reguliere winkel.

Om wederverkoper van ons te worden, moeten wij eerst jouw account activeren voor deze speciale status. Als je een wederverkoper wilt worden, stuur dan een E-Mail naar groothandel@get-Digital.nl. Met daarin:

  • het E-Mail adres gebruikt voor jouw account
  • informatie waarmee je aantoont een wederverkoper te zijn (bijvoorbeeld een kopie van de Kamer van Koophandel inschrijving)
  • als je bedrijf gebaseerd is in de EU, maar niet in Duitsland: Je BTW Nummer, zodat het voor ons mogelijk is om de BTW van je bestellingen af te trekken

Nadat je account is geactiveerd, kun je inloggen op onze website en alle speciale prijzen bekijken.

Aanvullende voorwaarden voor wederverkopers:

Let erop dat het alleen mogelijk is om vooruit te betalen door middel van een bankoverschrijving, credit card, PayPal of rembours als je bent ingelogd als wederverkoper. We kunnen kijken of betaling door middel van factuur of debetboeking na de tweede bestelling mogelijk is (stuur ons een E-Mail als je hiervoor in aanmerking wilt komen). Doordat er hoge kosten verbonden zijn aan credit card betalingen, is het betalen door middel van credit card of Paypal verbonden aan kosten (deze kosten worden automatisch berekend). Aanvullend zijn de speciale aanbiedingen alleen geldig voor wederverkopers. Het is niet mogelijk om te betalen met een voucher (tenzij deze is uitgegeven voor wederverkopers. Let erop dat onze aanbieding voor het betalen van invoerrechten in landen buiten de EU niet geldt voor bestellingen van wederverkopers en dat express verzending alleen mogelijk is in overleg met ons na telefonisch overleg. Aanvullend kan het voorkomen dat de beschikbaarheid en voorraad van de producten in de winkel niet geldig zijn voor wederverkoper hoeveelheden. Bel ons voor definitieve informatie.