Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

share
Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis
trustedshops logo header

5 EUR Voucher

Raad ons aan bij jouw vrienden en ontvang 5 EUR!

Vind je onze winkel leuk? Vertel je vrienden dan over ons en ontvang een voucher van 5 Euro voor elke aanbeveling! Voltooi de onderstaande stappen:

Als een van je vrienden op de link klikt die je hem hebt gestuurd, en hij koopt voor minstens 25 EUR aan spullen, dan ontvang je een E-Mail met een voucher van 5 EUR. Natuurlijk kan je meerdere vouchers met elkaar combineren, dus als je bijvoorbeeld 10 vrienden vindt, dan kan je voor 50 EUR aan gadgets bestellen!

Aanbevelen:

Heel eenvoudig:

  1. 1. Genereer Link
  2. 3. Deel Link
  3. 3. Ontvang een voucher van 5 EUR

Aantal regels: We tracken jouw vrienden door middel van een speciale cookie die 90 dagen geldig is. Dit betekent dat alleen bestellingen geplaatst binnen 90 dagen nadat ze op de link geklikt hebben worden gevolgd. Als je vriend op een link klikt van een andere vriend of partner, dan geldt de verkoop voor hem en niet voor jou. Zodra je vriend een bestelling plaatst, ontvang je een voucher ter waarde van 5 EUR via de E-Mail, maar als hij zijn bestelling annuleert dan wordt je voucher gedeactiveerd. Natuurlijk is het niet toegestaan om vouchers te ontvangen voor je eigen bestellingen en om bestellingen te plaatsen en dan te annuleren. Als we hier achter komen zullen wij jou vragen om je bestellingen alsnog te betalen (wees dus eerlijk).