Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

share
Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis
trustedshops logo header

Betaalmogelijkheden

Vooruitbetaling

(overal mogelijk)

Je maakt het geld over naar onze bankrekening nadat je een bestelling hebt geplaatst. Zodra het bedrag bij ons binnen is versturen wij de producten. Het bestelnummer vind je aan het einde van het bestelproces en in de bevestigingmail. Om vertraging te voorkomen vragen wij je het bestelnummer te vermelden bij de overboeking.

Onze bankgegevens
 • Bank: Deutsche Bank Kiel
 • BIC: DEUTDEDB210
 • IBAN: DE46210700240011034601
 • Ten name van: Stern + Schatz GmbH
Informatie voor EU en buitenlandse overboekingen (Zwitserland: zie hieronder):
 • BIC (SWIFT): DEUTDEDB210
 • IBAN: DE46210700240011034601
Wanneer je geld overmaakt vanuit een niet-EU land kan het zijn dat je het adres van onze bank nodig hebt:
 • Deutsche Bank Kiel
 • Rathausplatz 1
 • 24103 Kiel
 • Deutschland

Let op dat bij buitenland overboekingen vanuit niet EU-landen of bij overboekingen met een andere valuta dan de Euro er voor jou extra kosten kunnen onstaan.

Informatie voor zwitserse klanten

Wij hebben een rekening bij Postfinance zodat er geen extra kosten in rekening worden gebracht bij vooruitbetaling. Gebruik de juiste bestelnummer wanneer je het geld overmaakt.

 • Rekeningnummer: 91-870654-9
 • Bank: Postfinance
 • Ten name van: Stern + Schatz GmbH

Incasso

(alleen mogelijk in Duitsland)

Je geeft ons jouw bankgegevens en wij schrijven het verschuldigde bedrag af van jouw rekening. Daarna versturen we jouw bestelling direct. Naast rembours, is dit de snelste manier om je bestelling te ontvangen. Wij schrijven het verschuldigde bedrag af net voordat de goederen worden verzonden.

Helaas zijn wij genoodzaakt betalingen via automatische incasso te beperken tot een totaal bedrag van onder de 150 EUR aan bestellingen.

Ook moeten wij 8,66 EUR bankkosten berekenen zodra je het bedrag van de automatische incasso terugboekt of je banksaldo ontoereikend is. Neem vooraf contact met ons op om problemen te voorkomen bij terugboekingen. Anders zijn wij genoodzaakt om hiervoor extra kosten in rekening te brengen.

Rekening

(alleen mogelijk in Duitsland)

Betaling door middel van facturering is voor zover alleen mogelijk in Duitsland, maar we zijn druk bezig om dit ook in te voeren in andere landen.

Betaling op rekening is niet mogelijk indien u een levering wilt ontvangen op een postbusadres of een ander afleveradres die niet gelijk is aan het rekeningadres. Ook hebben we een aantal gegevens van je nodig (geboortedatum en telefoonnummer), die controleerd worden door Klarna. Let op dat we jouw gegevens moeten doorgeven aan Klarna AB Norra Stationsgatan 61, 113 43 Stockholm, Zweden.

Het kan voorkomen dat Klarna de betaling weigert. Dit kan je dan zien, en tijdens het bestelproces gewoon kiezen voor een andere betaalmethode. Over de redenen van de weigering doet Klarna geen uitspraken en geeft hier geen informatie omtrent vrij.

Rembours

(alleen mogelijk in Duitsland)

Indien je kiest voor bezorging onder rembours, dien je de postbode te betalen wanneer hij je bestelling afgeeft. Helaas zijn de tarieven voor deze dienst hoger, dus zijn de totale verzendkosten ook iets hoger. Verzending onder rembours is niet mogelijk in een aantal landen. Controleer dit tijdens het afrekenen.

Credit Card

(overal mogelijk)

Indien je ervoor kiest om te betalen door middel van een credit card wordt het verschuldigde bedrag direct van je credit card afgehaald. Wij accepteren Visa en Mastercard. We halen het bedrag pas van je credit card af net voor de verzending en autoriseren het daarvoor (dit betekent dat het bedrag wordt geblokkeerd op je credit card tijdens de bestelling). Let erop dat de transactie als "Stern + Schatz GmbH" (onze bedrijfsnaam) op je credit card komt te staan.

Let er ook op dat het maximale bedrag voor betaling met een creditcard 300 EUR is. Daarnaast is het mogelijk dat wij jouw credit card weigeren als ons automatisch fraude detectie systeem een hoog risico detecteert. Hiervan wordt je uiteraard op de hoogte gesteld en je kan dan de betaalmethode wijzigen.

Paypal

(overal mogelijk)

Als je kiest voor PayPal wordt je omgeleid naar de PayPal website aan het einde van je bestelling waar je kunt betalen met je PayPal account of een nieuwe kunt aanmaken. Wij versturen de bestelling zodra Paypal de betaling bevestigt, wat meestal binnen een paar minuten is. www.paypal.nl.

Mit Lootbox mitliefern

(nur in Ländern mit Lootbox möglich)

Wenn Du Abonnent unserer Lootbox bist, kannst Du eine Bestellung mit deiner nächsten Box mitliefern lassen. Die Bezahlung erfolgt dann auch über die Box. Mehr Infos dazu findest Du hier

.

Ophalen

(alleen mogelijk in Duitsland)

Je komt (op afspraak) naar ons toe in Kiel en haalt je bestelling op. Je kunt contant betalen - waardoor er natuurlijk geen verzendkosten zijn.