Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

share
Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis
trustedshops logo header

Buitenlandzending

Verzending naar een ander land dan Duitsland

Waarheen leveren wij

Wij zijn blij met elke bestelling uit het buitenland! Als je in een land woont dat vermeld staat op onze verzendkosten pagina. Kan je gewoon via onze webshop bestellen. Als je in een ander land woont dan vragen wij jou ons een e-mail te sturen naar info@get-Digital.nl voor informatie over de verzendkosten en voor overige vragen. We kunnen jou dan ook vertellen of wij onze producten in jouw land kunnen leveren.

Levertijden

Hier vind je informatie over de levertijden.

Douane

We berekenen geen Duitse BTW voor leveringen buiten de EU. Zodra je in het winkelwagentje het land waar de levering naar toe moet worden verzonden hebt gekozen, wordt de BTW hier automatisch van afgetrokken.

Let op dat er wel invoerrechten in rekening kunnen worden gebracht als de bestelling naar een land buiten de Europese Unie wordt verzonden. Je kunt hierover meer informatie vinden onder douane.

Verzendkosten

Je kunt informatie over de verzendkosten vinden onder verzendkosten , informatie over de betaalmethodes en onze bankgegevens kun vinder onder betaalmogelijkheden.

Indien je kiest voor vooruitbetaling

Let erop dat je bank extra kosten in rekening kan brengen voor overboekingen buiten de EU. Je moet dit zelf betalen. Als wij een deel van deze kosten moeten betalen, wordt dit aan de bestelling toegevoegd. Vraag je bank naar deze kosten, ze variëren van bank tot bank. Een extra opmerking voor Zwitserse klanten: Wij hebben een account bij Postfinance zodat je de extra kosten niet zelf hoeft te betalen.