Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis

Gyroscope Retro

Tol van metaal met 50er-jaren look.

  • Tol van metaal met 50er-jaren look en draad om op te winden en sockel.

Gyroscope Retro

Tol van metaal met 50er-jaren look.

artikel nummer: 6172

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Product niet beschikbaar
De leverstatus van dit product is onduidelijk. Een reden kan zijn dat de producent de productie heeft gestaakt. Je kunt dit product op dit moment niet bestellen.
13,95 € *

* incl. BTW Verzendkosten

Omschrijving: Gyroscope Retro

  • Tol van metaal met 50er-jaren look en draad om op te winden en sockel.

Tollen zijn een klassieker onder wetenschappelijk speelgoed en hebben daarom zowel kinderen als volwassenen altijd al gefascineerd.

De retro gyroscoop is een bijzonder mooie tol in 50er-jaren retro design welke tevens in een bijpassende verpakking geleverd.

Eenmaal met behulp van het bijgeleverde draad in beweging gebracht, loopt de retro gyroscoop minuten lang vanzelf en lijkt daarbij alle wetten van de zwaartekracht te trotseren.
Waarschijnlijk komt het door de precieze bouw wijze en het hoge aantal draaiingen waardoor de retro gyroscoop zo lang en rustig draait.

Je kan deze tol op elk oppervlak naar keuze draaien laten, bijv. op een plateau, de punt van een stift, de kant van een glas en nog veel meer. Als je echt goed bent dan kan je de retro gyroscoop zelfs op een strak gespannen snoer laten balanceren.!
Hoe langzamer de tol wordt hoe meer hij op zijn zij draait en men er eigenlijk op wacht dat hij omvalt ? maar het wachten wordt niet snel beloond want zelfs met een hoek 90° valt hij nog niet om ? ongelofelijk maar waar!

De gebruiksaanwijzing is in het Engels maar je kan d.m.v. de afbeeldingen en onze video`s eenvoudig zien hoe de tol werkt.

Laat je verrassen door alle mogelijkheden van de retro gyroscoop! Eenmaal gepakt dan laat je hem niet meer zo snel gaan :)

Technische details
  • Afmetingen: 6,5x6,5x6,5 cm
  • Materiaal: metaal
  • Attentie: Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.