Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis

Ducky Keyboard

Ook in Duitsland is het favoriete mechanische toetsenbord van Ducky verkrijgbaar!

 • Hoogwaardig mechanisch toetsenbord van het merk Ducky in verschillende uitvoeringen; deels met verlichting.
 • Met N-Key-Rollover.

Ducky Keyboard

Ook in Duitsland is het favoriete mechanische toetsenbord van Ducky verkrijgbaar!

artikel nummer: 8268

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Product niet beschikbaar
De leverstatus van dit product is onduidelijk. Een reden kan zijn dat de producent de productie heeft gestaakt. Je kunt dit product op dit moment niet bestellen.
vanaf 99,00 € *

* incl. 19%% BTW Verzendkosten

Omschrijving: Ducky Keyboard

 • Hoogwaardig mechanisch toetsenbord van het merk Ducky in verschillende uitvoeringen; deels met verlichting.
 • Met N-Key-Rollover.

Een eenvoudig toetsenbord kost vandaag de dag de wereld niet meer en de prijs van een mechanisch toetsenbord lijkt daarom in de eerste instantie hoog. Maar zodra je eenmaal alle voordelen van een mechanisch toetsenbord zelf ervaren hebt is deze gewoon onbetaalbaar.

Mechanische toetsenborden kunnen in tegenstelling tot de rubberdome toetsenborden veel meer aanslagen verwerken voordat ze het loodje leggen. (50 miljoen i.p.v. 5 miljoen). Niet alleen de kwaliteit en de afwerking maar ook het onbeschrijfelijke typgevoel dat de toetsen via de mechanische contacten (i.p.v. simpele rubberknoppen) geven spreken voor zich. Eenmaal geprobeerd en al snel wil je niets anders meer ;)

De meest favoriete toetsenborden zijn die van het merk Ducky. Hoogwaardige afwerking, gave lay-out en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zodat je er al snel een vindt die perfect bij je past: Met LED´s, met verschillende Switches, als Tenkeyless versie, met multimedia toetsen enz...

Uiteraard beschikken alle door ons aangeboden Ducky toetsenborden over de N-Key-Rollover waarbij elke ingedrukte toets geregistreerd wordt ongeacht hoeveel toetsen tegelijkertijd worden ingedrukt.

Om je keuze iets eenvoudiger te maken vind je op het eind nog een overzicht van de verschillende Switches.

Op dit moment kunnen wij de volgende modellen aanbieden en zijn allemaal ! voorzien van een Duitse lay-out:

Shine 3 DK9087 Tenkeyless
Tenkeyless uitvoeringen hebben geen numeriek gedeelte aan de rechterzijde en zijn daarom veel ergonomischer. Door het kleinere oppervlak ligt de muis dichter bij het toetsenbord en hierdoor kan je je armen beter in positie houden. En mocht je heel af en toe toch nog een numeriek gedeelte nodig hebben dan kan je er altijd nog een separate bij kopen ;)

Deze uitvoering is er in de volgende versies:

 • Brown Switches met blauwe LED´s
 • Red Switches met blauwe LED´s

Shine 3 DK9008
De verbeterde versie van de serie Shine 2 biedt naast een verbeterde afwerking ook veel interessante lichteffecten waar je ogen geen genoeg van zullen krijgen, o.a. achtergrond verlichting met twee verschillende gebruikersprofielen en verschillende lichtmodi waarvan je de intensiteit instellen kunt. Naast de mulitimedia toetsen beschikt de DK90008 S3 bovendien over de N-Key-Rollover via USB. Op de onderzijde bevindt zich een DIP-schakelaar met vier functies: Windows toets blokkeren, STRG en Capslock wisselen, Windows-Taste und Alt wisselen, Demo-Modus.

Dit model is verkrijgbaar in de versies:
 • Blauwe Switch met blauwe LED´s
 • Bruine Switch met blauwe LED´s

Zero DK2108
Dit is de beginners versie met als doel tot de basics van de mechanische toetsenborden terug te keren. Toch biedt dit toetsenbord vele voordelen zoals bijv. de N-Key-Rollover via USB (om te schakelen naar 6-Key-Rollover) en een perfect typgevoel. De verlichte variant (S) biedt verschillende modi (achtergrondverlichting, Breathing-Modus en 8 verschillende lichtsterktes incl. uit).

Dit model is verkrijgbaar in de volgende versies:
 • Blauwe Switch
 • Bruine Switch
S-Versies met regelbare verlichting:
 • Blauwe Switch met blauwe LED´s
 • Bruine Switch met blauwe LED´s
 • Rode Switch met blauwe LED´s

Verschillende Switches en hun eigenschappen:

Blue Switches: tactiele (voelbare) terugslag, hoorbare kliks: een absolute droom voor iedereen die veel typt; gamers moeten er vanwege het grote verschil even oefenen maar willen daarna niets meer anders :)

Cherry MX Brown Switches: tactiele (voelbare) terugslag, zonder geluid: de perfecte middenweg voor zowel schrijvers als gamers en ideaal op kantoor voor als je je collega`s niet wil storen.

Cherry MX Red Switches: lineaire (niet voelbare) terugslag, extreem zacht qua geluid, vraagt vanwege de zeer lichte terugslag veel ervaring en is vooral bij Aziatische gamers zeer geliefd.