Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

share
Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis
trustedshops logo header

Sponsoring

Sponsoring door getDigital

We verheugen ons vele blogs, evenementen, groepen en nog veel meer elke maand te sponsoren! Wil je ook sponsoring van ons ontvangen? Geen probleem! klik op de knop die het meest bij je past:

Sponsoring FAQ:

Wie kan door ons worden gesponsord?

Wij zien onszelf als onderdeel van de nerd scene en zijn daarom geïnteresseerd in allerlei soorten nerd dingen: LAN Parties, Programmeer competities, blogs, barcampen, fantasy of anime conventies en nog veel meer. Van tijd tot tijd maken we ook uitzonderingen. We hebben al eens een kinderfeestje gesponsord ook al hadden ze niks met nerds te maken. In geval van twijfel, vul dan een van de bovenstaande formulieren in, we beloven dat we zullen antwoorden.

Ik ben geen blogger maar ik plan ook geen evenement. Kom ik nog in aanmerking?

Dat is geen probleem! Stuur een E-Mail naar info@get-Digital.nl en dan zullen kijken we wat we voor jou kunnen doen. Zorg ervoor dat je jouw idee kort en krachtig uitlegt omdat we veel aanvragen binnenkrijgen en we op korte termijn beslissen.

Hoe lang moet ik wachten op een antwoord?

Geef ons ongeveer een week.

Waarom is mijn aanvraag afgewezen?

Wij krijgen elke dag veel aanvragen binnen en helaas kunnen wij niet alles accepteren: wij moeten een selectie maken. Neem het ons niet kwalijk als je verzoek is afgewezen en wij ons besluit hierover niet meer wijzigen. Blijven navragen zal ons besluit niet veranderen, onze excuses.