Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis

Blocks Schoenen

Sneakers met geeky arcade print.

  • Zwarte textiel sneakers met opgedrukt pixel game.
  • Verkrijgbaar in maat EU 37-44
  • Design van getDigital.

Blocks Schoenen

Sneakers met geeky arcade print.

artikel nummer: 8442

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Wanneer komt het aan?
  • op voorraad

* incl. BTW Verzendkosten    ** vorige prijs

Omschrijving: Blocks Schoenen

  • Zwarte textiel sneakers met opgedrukt pixel game.
  • Verkrijgbaar in maat EU 37-44
  • Design van getDigital.

Onze garderobe is gevuld met t-shirts, sweaters en jumpsuits. Alleen aan onze voeten ontbreekt een innovatieve geekstijl. Gelukkig zijn onze eigen ontworpen Geek schoenen klaar om over de straten te lopen. Geschikt voor elke geeky gelegenheid, zijn deze schoenen bedrukt met de welbekende arcad blokken die we zo graag hebben. Lees de geschiedenis van ons eigen shoenen design hier (enkel in het Duits).

De sneaker design is klassiek en eenvoudig: het zwart contrasteert met de witte zool, de rubberen top en de veters. De schoenen zijn enkelhoog en hebben 8 vetergaatjes. De kleurrijke print met de stapels game passen perfect bij een tijdloze stijl. Naast de opgestapelde blokken en het iets afgezakte L-stuk, toont de flap een Z stuk dat handig is voor jouw volgende stap...

Geweldig voor jongens en meisjes, zijn deze schoenen ideaal voor zowel warm en herfstachtig weer en zelfs de winter met dikkere sokken.

Elk paar van Geek schoenen komt in een schoenendoos met een geeky print, ideaal als cadeau (uiteraard met de schoenen erin) of voor het bijhouden van spulletjes. En vooral geliefd bij katten, natuurlijk!

Als je minder een gamer bent dan een wetenschapper, wil jij misschien wel deze Periodiek Systeem Schoenen, ook verkrijgbaar in de winkel.

Beschikbare maten: 37 t/m 44.

Technische details
  • Materiaal: Natuurlijk en synthetisch textiel