Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Typ minimaal 3 letters en je krijgt een lijst met suggesties.

Tetris lamp

Bouw je eigen lamp van Tetris-bouwstenen!
  • 7 verschillende Tetris-bouwstenen die bij contact oplichten en in een persoonlijke combinatie in elkaar gebouwd kan worden.
  • Met officiële licentie

Tetris lamp

Bouw je eigen lamp van Tetris-bouwstenen!

artikel nummer: 7479

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Product niet beschikbaar
De leverstatus van dit product is onduidelijk. Een reden kan zijn dat de producent de productie heeft gestaakt. Je kunt dit product op dit moment niet bestellen.
39,95 € *

* incl. 19%% BTW Verzendkosten

Omschrijving

  • 7 verschillende Tetris-bouwstenen die bij contact oplichten en in een persoonlijke combinatie in elkaar gebouwd kan worden.
  • Met officiële licentie

9 van de 10 stemmen in mijn hoofd zeggen dat ik niet gek ben. De 10e stem zoemt de melodie van Tetris.

Heb je eenmaal Tetris gespeeld dan ben je daarna gewoon verslaafd, of beter gezegd: het wordt een obsessie die je gehele leven door elkaar gooit. Gelukkig weten de ervaren Tetris-fans hiermee om te gaan en maken ze juist gebruik van alle ervaringen die ze hebben opgedaan. Je kamer georganiseerd opruimen of alles plaats besparend opbergen is geen probleem voor Tetris-professionals. *ahum*.

Tetris? het eenvoudigste maar tegelijkertijd het meest geniale spel allertijden. Vind jij dat ook? Dan verheug je je er zeker op dat de Tetris lamp licht in je (opgeruimde) kamer brengt.

Net zoals in het Tetris-spel bestaan de bouwstenen uit vier vierkanten van ieders 4 x 4 x 4 cm. Creëer je eigen persoonlijke lamp met de 7 blokken. Zodra je de blauwe steen (ook wel Stick genoemd) hebt aangesloten en de schakelaar op ''On'' staat, lichten alle stenen op. Er onstaat gewoon een Tetris-wereld. Maar alleen als de Tetris-bouwstenen met elkaar in contact staan want een Tetris-bouwsteen is niet graag alleen ;) Verdere details beschrijven wij in onze blog :)

Wij hebben trouwen nog veel meer Tetris Merchandise :)

Deze versie wordt met een UK-stekker geleverd, een EU-adapter wordt meegeleverd.

Technische details
  • Stroomvoorziening: Netdeel (Kabellengte: ca. 120 cm), via USB en stekkeradapter