Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis

Stropdas t-shirt T-Shirt

De perfecte vervanging voor overhemd en stropdas.

Stropdas t-shirt T-Shirt

De perfecte vervanging voor overhemd en stropdas.

artikel nummer: 7012

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
  • X: xx cm
  • Y: xx cm
Wanneer komt het aan?
vanaf 22,95 € *
  • op voorraad

* incl. 16%% BTW Verzendkosten

Omschrijving: Stropdas t-shirt T-Shirt

Met een overhemd en stropdas zie je er niet alleen ongelofelijk ouderwets uit (vooral in combinatie met een colbert), het is ook nog eens uiterst oncomfortabel.

Maar af en toe zijn er gelegenheden waarbij je er niet onderuit komt. Bijvoorbeeld bij salarisonderhandelingen, sollicitatiegesprekken of je eerste bezoek aan je toekomstige schoonouders.

Zodat je je in zulke situaties niet nog ongemakkelijker voelt als anders hebben wij voor jou hetstropdas t-shirt ontwikkeld. Dit is een volwaardige vervanging voor een overhemd met stropdas en eventueel goed te combineren met een colbert - zo ben je altijd chic en netjes aangekleed zonder het benauwd te krijgen en het bespaart je de nodige zweetaanvallen.

Om het geheel een passende nerd-look te geven hebben wij er ook een met de opdruk van een rekenmachine, potlood en pen in de borstzak.

Of je nu system administrator, sales manager of het lievelingetje van je schoonmoeder bent: het stropdas t-shirt mag in geen enkele kast ontbreken:)

Nog een kleine opmerking: de opdruk komt pas goed tot zijn recht op een normaal t-shirt, op girlie en capuchon shirts staat hij niet zo goed. Graag wijzen we je er nog op dat hoe groter het t-shirt is hoe kleiner de stropdas.

Maat / Kleur