Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Verzending in minder dan 24 uurEen maand gratis een maand gratis

Hydraulische Robotarm Bouwset

Bouw je eigen Robotarm die kan grijpen, tillen en verplaatsen. Zonder elektriciteit.
 • Kit voor Hydraulische Robotarm.
 • Meer dan 50 stuks, houten frame.
 • Grijpen, tillen en bewegen van kleine voorwerpen.
 • Werkt met water - geen elektriciteit nodig.

Hydraulische Robotarm Bouwset

Bouw je eigen Robotarm die kan grijpen, tillen en verplaatsen. Zonder elektriciteit.

artikel nummer: 11938

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Wanneer komt het aan?
24,95 € *
 • op voorraad

* incl. 19%% BTW Verzendkosten

Omschrijving

 • Kit voor Hydraulische Robotarm.
 • Meer dan 50 stuks, houten frame.
 • Grijpen, tillen en bewegen van kleine voorwerpen.
 • Werkt met water - geen elektriciteit nodig.

Dromen we niet allemaal om onze eigen robot te bouwen? Helaas vrijwel alles buiten een vechtmachine voor Robot Wars kan het behoorlijk complex zijn.

Wat dacht je van deze hydraulische Robotarm kit? De kit stelt je in staat een volledig functionele hydraulische robotarm te bouwen. De arm is een broertje van de grote industriële robots die dingen doen zoals het hijsen van auto-onderdelen en dat soort dingen. Uiteraard is het niet mogelijk om zware voorwerpen op te tillen maar miniatuurautootjes zullen geen probleem zijn!

Vooraleer je begint met dingen rond te bewegen, moet je de Robotarm monteren. De kit bevat meer dan 50 stuks, en het frame is gemaakt van hout. Maak je geen zorgen, de kit bevat een gedetailleerde en geïllustreerde (Jeuj!) handleiding die stap voor stap begeleidt door het proces . Het monteren enige tijd zal duren, zeker afhankelijk van je ervaring als robotingenieur. Maar dat is nou juist zo leuk ;).

Daarnaast heb je een liniaal, schaar en (zeer belangrijk!) lijm nodig. En natuurlijk water voor de cilinders.

Wanneer alles op zijn plaats is, vastgemaakt en aangepast, en wanneer de cilinders en slangen gevuld zijn met water, is jouw hydraulische Robotarm klaar voor gebruik... Tijd om het uit te proberen en te leren hoe hij reageert en hoe hij bediend kan worden.

Van zodra je elkaar hebt leren kennen kan je beginnen met het optillen, verplaatsen van kleine objecten. Wat met het organiseren van je Warhammer-figuren? Of het bouwen van je eigen kleine montagelijn? Afhankelijk van wat je wilt dat de arm grijpt, kan je de grijparmen een beetje aanpassen.

Als je wilt, waarom de arm niet besturen als een team? Drie mensen zouden de drie cilinders kunnen splitsen: iemand bestuurt de basis, iemand anders het scharnier en een andere de grijper.

Bekijk de foto's van het bewegingsbereik van de Hydraulische Robotarm. Je kunt ook de spuithouder zien. Gebruik het om de arm te besturen door te drukken of aftappen van de juiste hoeveelheid water. Het is gewoon hydraulisch!

Als extra bonus, dit is een educatieve activiteit! Je leert iets over hydraulica. De belangrijkste informatie kan natuurlijk in het handboek gevonden worden, maar eigenlijk leer je het door het te doen.

De kit is geschikt voor oudere kinderen en meer. Als jij dat bent - waar wacht je dan nog op? Jouw Robotarm is klaar om te worden gebouwd!

Technische details
 • Afmetingen: tot 37cm hoog en stretchen tot 49cm.
 • Inhoud: 68 bouwdelen, Duitse en Engelse handleiding.
 • Capaciteit: Lift kleine voorwerpen en draait ze tot 90°.
 • Attentie: Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.