Facebook
Word fan op Facebook
Word fan op Facebook.

Klik hier:

Beveel ons aan
Versand in unter 24hEinen Monat gratis Rücksendung

Circuit Scribe Sets

Teken werkende circuits direct op papier met het Circuit pennetje. Geleidende inkt maakt dit mogelijk.
  • Teken de circuits direct op papier met de Circuit Scribe. Geleidende inkt maakt het mogelijk.
  • met diverse modules zoals LED-lampen, schakelaars, transistors en weerstanden.
  • De modules hebben magnetische voeten om ze vast te leggen op de stalen plaat die onder het papier met het circuit

Circuit Scribe Sets

Teken werkende circuits direct op papier met het Circuit pennetje. Geleidende inkt maakt dit mogelijk.

artikel nummer: 11954

Combinatie niet mogelijk
Deine Auswahl ist leider nicht verfügbar. Wir haben daher Deine Auswahl angepasst.
Wanneer komt het aan?
  • op voorraad

* incl. 19%% BTW Verzendkosten

Omschrijving

  • Teken de circuits direct op papier met de Circuit Scribe. Geleidende inkt maakt het mogelijk.
  • met diverse modules zoals LED-lampen, schakelaars, transistors en weerstanden.
  • De modules hebben magnetische voeten om ze vast te leggen op de stalen plaat die onder het papier met het circuit

De Circuit Scribe doet wat de naam zegt: het laat je schakelschema's op papier tekenen... die werken als echte circuits! Dit betekent dat je, bijvoorbeeld, een batterij en een lamp kunt aansluiten en ?hey presto!? je hebt een nieuwe bron van licht.

En dat?is slechts de eerste stap, accessoires bieden nog veel meer mogelijkheden.

Circuit Scribe is een Kickstarter project gemaakt door een PhD student team van de Universiteit van Illinois. Circuit Scribe is ontwikkeld voor het onderwijs en wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 13 en ouder.

Hoe werkt het?

De belangrijkste functie van het Circuit Scribe is simpel maar ingenieus. De ball-point inktpen ziet eruit als een gewone pen, maar is eigenlijk gevuld met geleidende zilveren inkt (zilver wordt het element met de hoogste elektrische geleidbaarheid). Op deze manier kun je circuits tekenen op een normaal vel papier en ze geleiden! Voeg gewoon de voeding toe?

Er is geen noodzaak voor extra kabels over heel de plaats, en om alle elementen van het circuit op de juiste plaats (behalve Lite) te houden bevat het een stalen plaat, die onder het papier ligt en een magnetische voet om de plaat vast te houden. Dat maakt het erg makkelijk om het circuit te veranderen of een nieuwe te maken. Alles wat je nodig heeft is een nieuw vel papier :). Om juiste fittingaansluitingen op de juiste afstanden te creëren, worden de sets (behalve Lite) geleverd met een sjabloon voor de perfecte ronde aansluitingen. Hoe dat allemaal werkt kan het best bekeken worden in de video links aangegeven.

Uiteraard kan je meer doen met het Circuit Scribe pennetje dan alleen een lamp lichten. De verschillende sets bevatten allerlei apparatuur en openen vele mogelijkheden voor experimenten.

De Basic kit met 11 stuks heeft alles wat je nodig hebt voor verschillende instellingen en experimenten. Naast de gewone standaard, bevat het:

- 2 x Bi-LEDs De Bi-LED licht op in blauw of rood, afhankelijk van de manier waarop de elektriciteit doorheen stroomt. Maar het draait om de kleur.
- 1 x SPST schakelaar De Single-Pole Single-Throw schakelaar werkt net zoals een lichtschakelaar en je kunt het circuit aan- en uitschakelen.
- 1 x 2-Pin Adapter Deze adapter maakt het mogelijk om weerstanden, condensatoren en schakelaars te gebruiken. De set bestaat uit 5 verschillende weerstanden, 1 lichtgevoelige weerstand die reageert op licht en 2 verschillende condensatoren.
- 1 x NPN Transistor, die werkt als een schakelaar en een versterker.
- 1 x Handleiding in het Engels, die alle functies uitlegt.

Basic met boek

Deze kit voegt aan de basisset een extra boek toe. Het boek bevat uitgebreide informatie en instructies, zoals patronen voor circuits. Maak je eigen aantekeningen op de toegevoegde blanco pagina. Engelse editie.

Alle modules zijn te zien op de foto's. Je kunt ook enkele modules kopen en je circuits uitbreiden. Wij hebben een aantal modules voor beginners en sommige voor [[geavanceerde deskundigen|11996] ]. De pen kan ook apart worden gekocht, als je nieuwe inkt nodig hebt (maar wees gerust, de pen gaat lang mee en voor vele circuits).

Circuit Scribe maakt het mogelijk om te werken met extra nauwkeurigheid en duidelijke regeling zonder de hulp van een tang of kniptang. Dat is handig als het onderwijs maar ook voor freaks die graag organiseren ;). In tegenstelling tot rommelige kabels, ziet hij er echt goed!

Zelfs als je een vriend van chaos bent, zal je nog steeds Circuit Scribe leuk vinden! Juist teken je diagram met alle mogelijke lussen net op de manier die je graag hebt. En je hoeft je dit niet te beperken tot één DIN A4.

Een beetje meer informatie voor de ongeruste ... Ongelooflijk, maar het papier wordt niet verwarmd door het circuit en het zal dus niet ontbranden. :)

Technische details
  • Vereiste batterijen: -: 1* 9V of 2*CR2032 voor Lite (incl. ) :
  • Aanbevolen leeftijd: Leeftijd 13+ ; -; Taal
  • Gelijkwaardige producten